tessa hemma!!!!!

ja men fyfan vilken trevlig helg jag och lillie haft hahahah:D men vi har saknat våran puppa therese otroligt mycket också ska jag säga! =D och snart ska vi va med henne jag och lillie för vi är hos mig nu och äter djungelvrål:D

haha mår sisådär idag

ja fyfan igår blev de festande för fullt hos jonte ! å kul hade jag och lillie må jag säga:P hahaha shit. men sen löste jag lite saker med olika människor också känns bra ! almänt trevlig kväll och nu är jag snart påväg dit igen:D så hare bra ikväll de ska iaf jag och lillie ha:D tjingeling

tja tja

helloo nu sitter ja på skolan och väntar på att rasten ska ta slut sen ska jag få hjälp med min hemsiiiidaaa, och så väntar jag på lillie för hon ska komma till min skola sen ska vi dra på stan när jag slutat :) då ska jag handla tröjan och skooorna som jag surrat om inte lita najs eller:D hahaha. sen ikv ska nog lillie äta och sova hos mig , tror de blir grillat fyfann va gööttt!. tror vi ska till jonte ikv och grilla myspys! aja men nu ska ja inte skriva mer hare bra så hörs vi senare om ja orkar blogga mer då:D hahaha
pusshej

JAAA!!!

jag ska få jobba i helgen så jag ska shoppaaaaaa:D:D:D:D skor å tröjjan<3<3<3 yeeees !!!!
och JA MÅSTE PÅMINNA OM LINDA LÄSER ! NEEEEJ!!!! tvärniiit hahahahahhaha

skooooor!

ååh va jobbigt ja får studiebidraget idag eller imorgon å ja har lagt undan en tröjja på gina och vill hamdla världens underbaraste skor på eurosko i stan för 300 kr vet inte hur jag ska göra men ja behöver endå ett par snygga skor till skolavsutningen :/ någon som vill skänka mig pengar?:D hahaha ne men ja hoppas ja får jobba lite i helgen å tjäna lite cash! vore inte helt fel!men men sitter på skolan nu har bara en kort lektion sen blire hemmåt!

oooh bäst man är:D

ja igår så va ja å mamma ute å krypkörde:D de gick asbra. satt å träna på dragläget typ 100000 gånger men men lika bra å ta allt från grunden :). så imorgon eller nått kanske de blir att köra mer och snabbare :) kul! jajjaa å idag då blev de skoooola . fick reda på att ja fick g+ på engelska nationella med alla delar sammantagna. sen på matte nationella va jag 3dje bäst i klassen är man bäääääst elller:D:D:D::D:D:D kung jag är! å ja nu är ja ensam hemma å har tråkigt typ. inte kul.
såg även på mösspåtagningen idag på torget :) de va drag där kan ja tala om! träffade även nåra kända ansikten kulkul!
men nu ska ja dra å göra nått. typ duscha ? eller tv? eller ja nått annat tråkigt så tjingeliiiing

VAD BLIRE PÅ SKOLAVSLUTINGEN?:D



vart ska alla vara? dricka? sova? hahahah:D vad fan händer på skolavslutingen:D

bajskorv med bröd

ja igår när ja skulle skriva då dampade mitt internet så de gick ju inge vidare..
men iaf tänkte berätta om gårdagen,
började med att åka in till stan på um tidigt på morgonen, är ju egentligen ledig på måndagar. sen träffa ja tessa en sväng i stan sen blev de hem till sängen igen. la mig å åt de sista på min choklad från helgen typ svingott, sen somnade ja till typ kl 1 å då klev ja upp å klädde på mig å la mig i soffan istället hahaha. kollade lite på tv å grejjer till typ runt 4 när lillie ringde å ville hitta på något:D skojj! så då gjorde ja mig i ordning å käka nuggets<3 mumma! sen så lånade ja bror mins moppe hahahhaha. han har moppeförbud. å min gammla pärla:D wiho. så ja tog den till wi å mötte lillie å vi drog först till tommie å kolla på film åsen åkte wi till stan å lite grejjer, sen skulle tommie iväg så ja å lillie började vandra ner mot wi. vi träffade på eggy å sen jeppe och nicke utanför ica å snackade med dom ett tag. sen kom joooonte whiiooo och anders , sen kom även linda och tessa och sa hej men åkte ganska snabbt igen . så ja å lillie satt i wi med jonte och anders ett bra tag å snacka å skratta å ja fan hade skit kul faktiskt. sen så åkte ja å lillie hem, då blev de en dusch och sen ut och gå med tessa tog även med min lilla sötnos alice, vi gick strandvägen så att alice fick gå lös skitmysigt. sen blev de att ja kom hem runt 12 någon gång lite sent ja. men ja somnade iaf gott sen!. pratade även med lillie om en grejj på kvällen kul kul hhahahha,ska umgås med den fisen idag också! kuuuuligt. men nu ska ja fortsätta att inte göra nånting eftersom att ja är klar med allt i mediegrejjen nu asskööööönt. sen blire brännboll på gympan också. kul.. hahahah men hejrå:D långt inlägg dehära:D

wihooo



glömde säga att ja fick hem lämpen idag så imorgon ska ja ut och köra med mor min:D hihihihiiih

.

Tjah, ja fifan nu är iaf internet fixat på mitt rum fiifan va skööönt. så nu sitter ja  i sängen å baah myyser. tvn kom upp på väggen idag å inte dåligt inte. å ja satt på vindhem å myste på igår med nåra roliga typer. sen typ drog ja till tessa å hämta nå filmer sen blev de hem å glo på dom sen sooova.
å idag har ja typ vare på birsta och med tessa och lillie typ haft rätt tråkigt men jaja:P haha man kan inte ha roligt jämt inte. men nu har lillie åkt hem öfr typ en timma sen snart å ja å tessa vet inte va vi ska hitta på:O men de dyker vell upp nå skojj. åja fyfan snart sommarlov fyyfan va skööönt:D:D:D:
och ja jusste vi satt me en skål chirre i min säng å kollade på ett pucko i min klass hahahahha dum du är anton, fin gubbe föresten ;) (NOT)
aja men nu ville tessa kolla sin bdb å ja ska trycka i mig lite cooooola göötttaaans!
aja hare bra så höres vi bloggen pösshej

åh!

less ja blir på folk ibland, sluta ljug? sluta springa til andra om dina bekymmer du har med mig? fel å snacka med mig istället . ååååh va omoget. får fan damp. ta å bete er förfan.aja orkar inte skriva mer om de

har iaf klive upp å duscha å städa rumme å grejjer, släkten är här snart, kul.... nej bläh.
sen så ikv vet ja att ja ska va med tessa kanske kajsa men ja vet inte en :) får de va kvällen bjuppa på.
såg att sthlms släkten kom nu.. åååh
aja ska kila nu, tjingeling


halloooooo

hej, sitter på skolan nu , fyfan va trött ja är, vi kollar på film på engelskan men ja jobbar med en berättelse de går vell sisådär rätt spännande endå bliren hahah:D bilturen med brudarna som gick snett hahah:D sen har ja rast  efter de matte. får reda på hur de gick på nationella då :) hoppas de gick vägen ur. och ja idag ska ja och tessa färga håret. blir utväxten på tessa och slingor på mig :) sen ikv så kanske jag ska va med en rolig kompis:D men fårla se hure blir med de haha. aja sista dagen i skolan för hela veckan idarå fan va sköööönt!!! sen kommr släkten från sthlm imorgon, ge mig sovplats ?
hm får se  vare blir i helgen, rätt lurre tror ja iaf skönskönt.
och igår så träffade ja lillie för första gången sen hon kom hem :) jippie! sviinkul, hon jag och tessa satt i vindhem och bara snackade och tog de lungt :) ritkigt mysigt, sen blev de en prommis för mig och tessa hemmåt skönt, sen duschen sen sääängen,
var på birsta också med tessa och mamma handlade lite till mig och mamma handlade nå grejjer sen tog vi en fika å handla lite hårfärg å grejjer najs najs!
men nu ska ja fortätta jobba kanske bloggar nått ikv
pussss

tjeenispenis

ja men fyfan vilken tråkig hund jag har alice ville inte måla naglarna rosa:O för hon var rädd för nagellacket :O trååkhund, har iaf kolla på färgan med mor och far, nu sitter ja här å tråååkar på¨och väntar på att tessa ska ringa så blire en prommis sen fifaan va skööönt! :D sen blie säängen å lite tv :) pzzz

bild


hellooo!

ja men hej igen , fan ja sitter knappt vid datorn längre så ni som läser sorry att ja inte orkat blogga så mkt. men iaf tänkte skriva lite om helgen !

helgen har vare kul faktiskt´, blev grillning å grejjer en dag me massa folk trevligt trevligt, blev vell någon öl också inte dåligt, óch ja efter grillningen åkte vi hem till sven en stund å sen blev vi in till stan en sväng sen blev de hem. hm sen så lördagen blev de lördagsmys lite tv :)och söndagblev de samma sak fyfan:D har hft en rätt lugn och skön helg men endå rolig :) å ja fiifan va de hände grejjer på grillningen som man kanske inte ska skriva här men iallafall så vare ju kul hahahah;D
plus att de är kul  hur de kan finnas så fega människor som bara springer iväg :O huh hahahahha
idag blire vell bara till å tare lungt var ju ledig som jag är varje måndag hur skönt som hellst!
sen imorgon blire nationella på skolan så måste ju va tagad för de. sen äre bara onsdag sen är skolveckan slut ! helt underbart!
och på torsdag kommer sthlms släkten , så ja någon som vill umgås med mig i helgen ???
snart äre sommarlov också fyfan va jag länktar nu!!!! underbart! men nu orkar jag inte skriva mer ska försöka bli bättre på att blogga igen ;)

                        pz out

wiiihooo

tjeenixen, va ute å gick å grejja med tessa igår, var även på birsta med henne och mammi :) fick värdens fiiinaste klänning av mamma :') tack så mkt !
aja idag då. nu sitter ja iaf p åskolan ska få sluta tidigare, då blire vell hem å gö nått :O men vad de vet man aldrig :O jisses!
fan å imorgon äre ju helg också:D underbaaaart!
veckorna går så snabbt nu!
hihii men har inte tid å skirva men skirver nått mer ikv kanske :) datorn krånglar så däför ja inte är så bra på uppdate.

nämen halloj!

ojojoj va ja ringt runt nu och sökt sommar jobb , väldrigt seent men aja.ska lämna in cv på ett ställe:) sen så om de blev kris på hamnstugan skulle dom ringa mig eftersom att ja jobbade där förra året :) hoppas på ett jobb gör jag!!!! vore inte alls fel!  å ja ledig alla måndagar så är ledig idag . får se om de blir en sväng förbi birsta, och kanske ser kajsa isf också som jobbar på skopunkten !
men men jag ska duscha och så nu! skriver kanske mer sen ! pusssss

kooorv

men tjenixen, sitter typ aldrig vid datorn längre med iaf. tänkte blogga lite nurå.
rätt soft helg har typ vare på birsta och så med mimmi och sen va ja i a-vik å så å kvällen på lördag. fredag blev de att åka runt lite och ta farväl av lillie som är i mallorca nu :D asnaajs för henne . hoppas du hare bra fisen!
sen så söndag har ja bara vare hemma å softa å käka pizza typ. tog en prommenix förut och funderar på att ta en till ni innan jag ska sova . natti natti folket ;D

tjingeling

sitter på skolan med natts och johanna nurå:) jag och natts har vare ute å knäppt kort å grejja på . ska snart ha nån redfovsning om mina bilder för cecilia å bla bla. har hål sista timmen för moberg är sjuk fatta skööööntast elle:D aja å sen blire birsta med tessa en sväng sen hem å ja va blire ikv de vettefan:O

ÅÅÅÅÅH!!!!GOTTT!

måste bara säga att de är skinksås idag på skolan<3

ojojoj

nu börjar verkligheten igen :O shiiit va stressigt de blev med hemsidan nu. måste va klar innan fredag :O anna? har försökt ringa, men kan vi jobba med hemsidan idag?? snälla:D aja
fan å , ska försöka att hinna så gott ja kan , att bara få upp hemsidan räcker , utan att länkarna eller nått funkar för de skiter ja i nu :O åååh! tillbaka till verkligheten efter en lång helg må ja säga. men tjingeling

vaknade halv 3

nämen hallon och blåbär , wtf asså :O måste varit trött imorse eftersom att ja vaknade halv 3 :O sen blev de en dusch å lite fika tv tittning , sen bar de av mot ö-grillen mumms! blev ett nuggetsmål med mangorajja ovh smältost ;) oooh ! gott som faaan!
sen så var jag ju tvungen attta första mjukglassen för i år, det blev en med saltlakrits strössel men ja åt typ bara strösslet hahahaha:D gooott!
nu sitter ja här hemma och får se vare blir, kanske en prommis ut över byn å kolla läget, men vettefan!
nu ska ja dra iallafall:D så hare bra!

                                                                 PZ

Rubrik:

tjenixen! igår kväll drog ja med tessa och linda till wi , sen kom lillie och ja lillie och tessa strosade runt lite i wi, här och där. sen drog vi ner till claes gargagefest med raffe och frida, ja fifan. sen chillade vi i hamnen ett tag, efter de åkte lillie´hem å ja tessa följde med raffe och frida hem till raffe å glodde på film. sen bar de av för mig och tessa ner mot claes igen som hade däckat haha, men de va fortfarande lite liv i lådan där nere, satt å surrade lite med linda å hade trevligt. ja sen kom linda med blåfaran å plocka upp mig och tessa i wi å sen drog vi in mot stan åkäka max gottttt!
sen blev de till att åka hem och sova,¨
idag: ja idag har ja legat och latat mig bara förjävla skönt, ja å pappa kollade på film å käka np chirre förut, sen bar det upp till  verkstan och vi donade på lite där, sen så skulle vi äta nått men ingen va hunrig men pappa ville att ja skulle äta endå så ja fick välja så de blev maxdrivern i birsta, tog ett minimål lyckades ju trycka i mig de iaf, najs!. sen så nu sitter ja här å kollar runt lite på nå snygga kläder å grejjer. men aja wipeout om en timme kuuul! ledig imorgon så nån som vill leka med mig ikv?:D  hihih.
aja tjiiingeling! pz

GLASSIIGT!



lägger ut en jävla glassig bild idag med tanke på vilket fint väder de har vare dom senaste dagarna:D skööönt!
å jag har inte oirkat blogga nu på 2 dagar men ja tänkte bara säga att jag har haft en bra sista april med trevligt folk och mkt god öl! sov även i min husvagn då som va lite mysigt :)
å igår så gjorde jag och pappa upp en brasa och låg på gräsmattan och drack en öl å myste till de ! sen så drog jag ut och var med mimmi:D som ja inte träffat på 1000 år :d men de va ju askul de ju;D wiihooo!
sen idag har ja typ vare asseg astrött legat i soffan hela dagen! men nuså har ja fan tage mig in i duschen och ska fixa mig och så snart :) sen blire till att ut å äventyra med lillie ikväll:D kul som attans! men nu ska ja glo på tv en stund och fixa mig inför ikv!
 
                                           pusshejj bloggen