duktig flicka!

jag var så duktig efter middagen! jag städade en av mina garderober helt totalt! så jävla skönt att ha det gjort ooh yes!. plockade ur varenda liten pinal. lite ska kastas och brännas upp. lite saker åkte ut i boden och lite kläder ska mamma kolla om någon på hennes jobb vill ha :) sen så har ja inte gjort så mycket, var ut med jocke och davve vid skolan sen blev de greys och ja allt annat ja brukar göra såhär på kvällskvissten. hm nä nu ska ja klä av mig å bädda ner mig pusss!

datorn tillbaka.

ja hejsan, nu har ja fått tillbaka min dator igen, lämnade in den igår. men all musik och bilder och grejjer är borta, han måste gjort något fel när han sparade det :( inatt har jag kunnat sova hela natten så jävla skönt. tog lite voltaren salva och en tablett som vi fick från thailand sen så kunde jag äntligen sova så skööönt. sitter på skolan nu har histporia.. ska snart sluta tack och lov. sen får jag se vad det blir ikväll, blir nog bara att ta det lungt och kolla på sesångspremiären av greys yes!! äntligen. nä nu orkar ja inte skriva mer har inga bilder heller men de löser vi. puss

vill ha värmen tillbaka!


kliiiiiar

jaha hejhej! drog på skolan idagdå började halv 9, så vi hade grupp presentation och diskussion kan man säga. så jag ida natts och en till tjej plus läraren satt och pratade om olika ämnen i 30 minuter. sen skrev jag klart mitt fakta om digerdöden. sen så fick vi sluta, men då lämnade jag in min dator med typ 36 virus haha! ska hämta den imorgon iaf skönt att det gick snabbt att blåsa ur skiten. ja som sagt så slutade ju jag . så jag drog till alnö och käkade lunch med brorsan, blev en kycklingsallad gott gott! sen efter det tog jag bussen hem och var hemma en liten stund sen drog jag upp till wi igen till vårdcentralen, och till den där jävla doktorn mattias säger jag bara sug! det var pinsamt också för ja fick ta av mig byxorna haha. jaja sen blev det hemgång igen, la mig på soffan och glodde lite på tv sen somnade jag. kle upp och gjorde kycklingtacos till mig och bror till middag det blev supergott! sen har jag mest bara tagit det lungt hela kvällen. ska snart gå och duscha sen blire att mysa ner sig i sängen med lite tv! puss på det. har även sovmorgon imorgon toppenskööönt! ja men hejdårå! glömde även säga att jag tål inte färgen som ja färgat håret med så de kliar å svider ovh ja uscha! utslag försvinn!!!!

jahaja ännu en dag avklarad!

ja idag har ja varit på skolan en sväng och gjort klart filmen med tjejerna sen redovisat hela skiten. sen blev det hem och slänga sig ppå soffan med morsan en stund. efter de åt vi tacobiffar med nån ost i gott gott. sen så grejjade jag på lite här vid datorn sen bar det av till ica maxi med mammsen köpte hårinpacking och hårfärg. så vi drog hem och färgade håret kollade på idol och gjorde någin kladdkaka uta socker och allt den smakade puppa  blää. jaa så sen har ja fixat med håret och så å färgat på mamma å grejjat på nu sitter ja i sängen och ska snart sova :) godnatt!

hej

har inte suttit vid datorn någonting i helgen nästan har inte orkat skriva heller.men har iaf varit med lillie hela helgen, sov hos henne i fredags och hon sov här lördag, vi har haft hyffsat kul varit i timrå och så har vi varit hos madde. härligtr h'ärligt. men a ja orkar inte skriva mer, vi hörs på.


puppa

jaha då funkade inte den att lägga in videon på men här har ja länkat iallafall, lyssna förfan säger jag bara den är svin bra! ;)   http://www.youtube.com/watch?v=QhwQay4QiOw

ingen rubrik

ja drog på skolan imorse då, ida å ja började fixa lite med filmen sen kom natts också, ja filmen börjar ju ta sig nu. snart klar :) skönt! sen så kollade vi på massa roliga klipp på datorn som andra gjort hahah. typ jag ida ella ines och dessan. så jävla kul. ja nu äre rast va nyss å käka skinksås utan makaroner haha, men aa de funkar, blev lite sallad å keso till istället. ska nog bara tare lungt idag, eller ja jag får se. lyssnar på en asskön låt nu iaf, ska nog lägga in den så att ni får höra! ja jusste fick reda på att jag var bjuden på lokal fest till ella som fyllt 18,skitkul. får se om man blir nykter eller om man ska ta sig nån öl kanske fast det är emot mina bantningsregler.. så tråkigt att va nykter när alla andra dricker men aa som sagt vi får se. nu ska ja lägga in låten så höres vi senare. pusssen


ooonnt

ja det blev en sovmorgon idag :) jätteskönt! sitter iaf på skolan nu och jobbar med en uppsatts om digerdöden om jag ska göra på historian. har snart skrivit en sida och jag jar 2,5 lektion kvar att skriva minst 2 , så det ser ljust ut. måste bara säga fyfan för digerdöden shit.
jag har ont över hela min bröstkorg, jag är bränd riktigt bränd det gör ont bara jag rör mig eller råka peta där. har fått stoppa ett papper där bhn går ihop eller vad man ska säga vid tuttarna för annars kan jag inte ha på mig den det gör så jävla förbannat ont men det går nog över snart. har smörjt med aloevera hela natten såfort jag vaknat.
 sen efter skolan ska jag åka hem och det blir gulasch soppa till middag så himla gott! verkligen det är fan riktigt gott de, men jag måste ju peta bort potatisen men de gör inte så mycket. sen blir det nog en lugn hemmakväll idag också. så att ja kan slita av mig bhn såfort ja kommer hem å slippa ta på mig den nå mer. vill ju inte dirket gå ut utan haha.
nej men nu ska jag fortsätta jobba vidare. pussss

jag vill vara sååå brun nu :(


bränd

efter skolan drog jag och solade med tessa, har inte solat på bra jävla länge asså. aa såvi körde på med 30 min och nu kan jag inte ha på mig bh för ja har bränt mina tuttar :( fyfan så har smörjt med alovera nu och går runt i en stor t-shirt. ja men iallafall efter vi solat drog jag hem somnade en stund haha som vanligt. sen har ja kollat på greys och väntat på käk, alldeles nyss så fick jag lax som mamma stoppat in i ugnen med sån där bonjourost svingott! och ja eftersom vi börjat banta så blev de bara lax och grönsaker å nån sås tråkigt med de dög. ja det blir en lugn kväll iaf vet jag. funderar på en hemma kväll,eller kanske dra mig utöver en sväng sen så att man får röra på fläsket också! haha. ne nu ska jag fortsätta lala runt här med datorn och lyssna på musik. kanske kommer någon rolig bild senare. pusss


historia

åh fyfan va trött ja var när ja skulle kliva upp imorse :/ blääh. men ja kom iaf upp tack och lov!. fixade mig käkade den där hallonsmoothien, fyfan den va fan inte god, mådde typ illa. men va gör man inte? haha.
när jag kom in till stan träffade jag johanna=D skitskojj! kul att hon trivs i sin nya klass och allt!. sen så kom natts då blev det upp till skolan sitter på historian nu. internet har dampa men passar på att göra en uppdate nu när det funkar :).men nu ska ja fortsätta att vara aktiv i lektionen tjatja

tjosanhoppsan!

jaa istället för birsta med mamma drog jag upp till wi ikv, jag umgicks med en av mina favvisar madde! så otroligt kul att faktiskt vi umgås lite mer tycker jag! det händer lixom då och då nu faktiskt, härligt. vi satt verkligen och snackade om allt mellan himmel och jord, riktigt härligt samtal, med lite cola zero inblandat. vi satt i wi med mjukiskläder på och myste på. men det blev även lite dystra samtal men vafan, man måste ju få ur sig vissa saker och prata om det så man lättar klumpen i halsen. madde är verkligen en tjej jag litar på också. och jag tycker att snart äre dags för en heldag med bara vi två och hitta på massa skojj!ja min lilla mysfia. nog om det.

åkte med taxin hem halv 10 tog en lååång varm härlig dusch, I love it! så jädrans skönt att duscha hur länge som hellst med full värme när man har varit ute en hel kväll nu när det börjar bli kyligt ute på kvällarna. nä nu ska jag göra mig klar sen blire sängen..

tack för en mysig kväll maddis:)<3

hihihoho



jaa drog hem efter skolan degade på en stund sen blev de käk, spagetti och köttfärsås och lite baguette, gottgott! mkt godare när pappa gör en mamma hihi, förlåt mammsen men du gör massa andra goda saker! hm ja ja funderar på vad man ska göra mot kvällen :O inte en aning alls, kanske drar ut en stund.
kanske blir en sväng på birsta med mamma. ska se med henne. men de vore skönt å fördriva tiden lite. sen blire nog sängen tidigt idag! kommer va helt färdig annars.

jajusste, mamma har ju börjat snackat om någon ny bantningsgrejj som tydligen ska vara bra. man får typ inte äta kolhydrater eller socker men massa fett. ingen potatis eller ris eller pasta eller nått. men grönsaker, hellst inte frukt. men bär. så man kunde tydligen göra en smoothie på morgonen med turkiskt youghurt och grädde och hallon låter ju toppengott! men inte lika bra att ja inte får dricka någon öl eller käka mat som vanligt på skolan :(
ne nu orkar jag inte skriva mer vi får höras! puss

filma,skolan

tjatja, var och filmade vid kyrkan det var kuligt! hehe. sen blev de till skolan å käka potatisbullar<3. sen upp till klassrumme och vi har börjat klippa ihop filmen å fixa nu! ida hade vare en klantskalle! haha förlåt ida =D .. aa nu ska vell vi firra klart men de sen åka hemöver,korvhejjjj!

då var helgen slut.

har inte orkat skriva något för de har ara varit två slappdagar för mig. var ju festa i fredags som ett as, kom hem halv 6 på morgonen på lördagen fyfan. sen blev ja sängliggande till 4. klev upp å duschade å så sen käka ja plankstek<3<3<3<3 såååå jävla gott.drog ut med lillie nån timme på kvällen sen hem å sova igen.
idag har ja också bara slappat runt, käkade lite nuggets å kroketter till  middag typ vid 9 tiden haha. sen har ja duschat och så nyss ska snart sova. har bara kollat på tv och så en dag, det längsta jag kommit utanför dörren är på bron haha. sköön helg men imorgon börjar helvetet igen å allt jävla krångel för att få till den där filmen. men de blir säkert bra tillslut. kan man hoppas på.näe nu orkar ja inte skriva mer sorry för dålig uppdate i helgen.

partey

blev att sova en sväng när jag kom hem från skolan sköönt, sen ringde lillie å väckte mig hon hade massor att berätta =D. aa sen klev ja upp å duscha å grejja på. gjorde köttfärsgratäng till middag också jättemummsigt, nu har ja fixat mig klart och sitter vid tvn å väntar på att bussen ska gå. en blire röjj! ring ikv:)

skolan

sitter på skolan nu har engelska, typ inga här så vi behöver inte gö så mkt ska ha nå samtal typ å snacka om våra mål i engelskan och vad vi är bra och dålig på. tråkigt. sen blire iaf att ta bussen till alnö sen jag tessa ida och natts åka till kyrkan och göra klart resten av filmen hehe. lär ju dö av skratt typ.ja fyfan. sen blire vell hem och duscha och grejja på laga mat å fixa mig sen kanske de blir festa ikv men ja vene får se. vart är festen ?

nä nu får det vara nog.

ja rolig dag jag har haft faktiskt, åkte till skolan å hämta en filmkamera, sen vare ut till bochen (typ b-åker) och filma å ja va riddare på en häst hahaha kan ni tänka er ja red! till och med trava fast jag är så ringrostig. det var något år sen. men de var otroligt kul! skitskojj, vi skrattade som dårar å jaa våran film om medeltiden blir nog rätt kul endå! bilder kommer vell sen så ni får se hur jag verkligen såg ut hihi. sen drog jag hem och har bara myst på hemma hela dagen/kvällen . skönt att ligga i soffan med en gosigt täcke å en kopp te när man är förkyld.
så det är i princip hela min dag.
imorgon ska ja upp i tid och gå på skolan! engelska, sen på andra lektionen bär det av ut till alnö och filma klart. skönt. nu har vi en hel vecka på oss sen att klippa å redigera och sånt. sen kanske det blir utgång med natts? jag vet inte vi får hoppas att ja får glida runt i mina nya klackar ;) nu ska ja krypa ner under täcket och försöka sova! godnatt

blev en myskväll med mamma i soffan och lite te idag :) härligt


Först en chai med mimmi på stan sen blev det att handla skor med mamma :)(igår)


jag ser helt skel å skev ut i mina brillor men de bryr ja mig inte om! äre fest så äre



sthlm, väntan på bussen och kungplatserna jag och lillie fick!


fiz

orka typ inte skriva, sovmorgon blev det idag iaf, men ja drog in lite tidigare å lalla på i regnet haha.aaa sen blev de fika på barista med mimmsan:), gott me chai. sen blev de stan en stund också ja köpte strumpor hehehe och typ som mjuka kuddar man lägger i klackeskor när man fååår ont ajaj. aa sen blev de hem å käka sen drog ja å mamma på birsta å skulle kolla efter en potatissäck. vi gör ju medeltidsfilm å ja ska va riddare haha å då skulle ja dra på mig en sån men dom var orange så de passade inte nå vidare.aa men då blev de skopunkten ist å ja hittade ju ett par älskingar jag köpt ååååh<3 love. ska ha dom på fredag :) jaa sen drog ja ut me tessa å lillie en stund, lillie åkte hem efter en stund å ja å tessa drog till henne å leta massa kläder och så:),
blev en dusch när ja kom hem å nu sitter ja här och ska snart sova, imorgon äre filmning som gäller hela dagen! hehe sovgottdå

jag och fisistessa ! hihi



ja bjur på den här gammla härliga sommarbilden bara för att vi lekte idag hehe. plus att jag har photoshopat den vilken proffs (Y) hahahha ne nu skojja jag verkligen.

förkyld

förkyld och äcklig blää:( hatar. så vare ingen skola idarå skönt de med tanke på hur ja mått. sen när ja väl hade klivit upp och klätt på mig och så typ vid 3 hahah eller nått då kom tessa vi gjorde inte så mkt. sen nån timme senare käka vi å hon åt här roligt roligt. efter de drog vi ut och vid 8 drog vi upp till wi var där till 21.30 drog hem duscha och så å nu sitter ja här i sängen och klockan är 23.09 och ja väntar på att jordan ska börja om typ 30 min hihi. ska lägga mig å somna till det.
imorgon blire sovmorgon då.ett tag iaf, ska dra in till stan lite tidigare och umgås med en busig liten kompis haha. sen blire historia guuuuud va kul hm... inte men endå de går vell ann.

och ja jusste fan ja drömmde en äcklig drömm inatt om björnar ja va jätterädd :( ja försökte rymma från björnen och hoppade i vattnet i stenvik å försökte skrämma den med att plaska med vatten så de kom på den men.. ja hade ju glömmt att björnar bara äter levande kött och kan simma fyfan de va inte kul! sen vakna ja å va livrädd haha, jaru björnar de är inget å leka med inte..
nu ska ja mysa ner mig i sängen så hörs vi imorgon inga hemska drömmar tack! godnatt


bajs

ja tjena klev upp idag fixade mig sen drog ja till stan,där mötte jag och tessa ida vi gick in på ica sen upp till skolan. ja har skrivit scenerna nu :) för på torsdag börjar vi filma! ja vi får vell se hur det går haha.
sen drog ja hem käkade en macka med sallad gurka och ost svingott. sen somnade ja på soffan, vaknade av att ja va pissis så gick ja upp på toa sen la jag mig och sov i sängen stället ;), ja å nu sitter ja här 20 i 4 å vaknade bara för en liten stund sen och nu sitter ja i sängen och lyssnar på musik  å väntar på pizza<3 pussss

kärlekar den här låten


jag och pärlan min


där är från sthlm! ja vill ha mer sommar!


har inte orkat skriva något idag förns nu.

ja iaf. idag har jag inte gjort mycket alls. typ hängt tvätt. vare ute med tessa en stund sen har ja fixat en hel spellista på spotify som ja kirra nu på skoldatorn:D skiitbra!
vet inte va ja ska säga. tärt med skola imorgon iaf, pallar typ inte. sen börjar jag bli förkyld också:( inte alls kul. hatar att va sjuk. tvätat en massa också så nu är massa kläder rena hoppas jag!
ja å tessa gick en sväng satt oss en stund å chilla. sen drog vi hem till mig spela lite kort, kolla i en asgammal skolkatalog. skitkul. haha
sen kollade ja på priveliged elelr hur fan de stavas. sen har ja kollat på tv å suttit vid datorn typ. sen blev de en dusch nyss också.
ja juste va ut me nicke och dom typ inatt haha dom tvingade mig att åka med en stund:) så vi satt bara och åkte södra runt kulkul!

näe nu ska ja snart sova så jag har mig upp imorgon. lyssna på musik å softa lite innan. nattinatti

hej igen

ja jag klev ju upp och så sen duschade ja sen bar de av till värkstan, skulle visa sthlmarna läget där uppe.sen blev de max i birsta å ja åt hur mkt som hellst typ, gott som faaan!!!!!!!! åååh, max ja de behövdes fan. sen så blev de discobowling, gick vell sådär fick lite ont i tummen. men de va kul:) men ja var lite för trött kanske aja sen så blev de statoil, köpa lite godis å soffan typ. men nu sitter ja i sängen med datorn godis å ramlösa ska vell sova snart så natti natti gott folk

tjatja

jag vaknade kl 20 i 5 idag, trött som ett as. jag och lillie kom hem runt 4 inatt somnade säkert inte förns vid 5 heller så. så jävla skönt att sova hare vare haha. iaf så grillade vi med nå grabbar typ nere vid vattnet någonstans, ingen dunderbrasa direkt! HAHA men vi hade förjävla kul endå, lillie var så otroligt bra på att spela gitarr också moahahah. näe nu orkar ja inte skriva mer, får se vare blir ikv. trött som ett as iaf.

todilo

käkade grillat med potatisgratäng idag sviingott,sen drog ja upp till wi, hälsade på en vänn sen har ja varit med madde hela kvällen fan va kul vi haft:D
hahahaha madde är bra rolig hon måste ja säga haha
så vi satt å snacka me nå folk och för oss själva=D roligt roligt, mötte lillie en sväng också. sen blev det hem duscha och nu datorn :) blir en spännande dag imorgon! nu ska ja sova snart godnatt!


vakna nurå

blev södra berget en stund idarå, tog med alice också gick runt lite där och så med alice och natts :) å ja sen tog vi en baugette var som man fick genom skolan svingott. sen så drog vi hem. eller ja pappa hämtade oss så då drog v hem å sov båda två fick ja se på sms . vi vankade typ samtidigt också:D å på tal om de så hade anton tärrat mig som fan. haha shit. näe nu ska ja gö nå annat.

hemma i soffan

jaja skolfotot gick vell hyffsat, känns inte som att jag orkar bry mig så mycket, å på tal om de så är jag längsta tjejen i klassen:D suck on that! haha ;). är nästan klar på historian nu också jobbade på som fan idag vi tjejer! redovisning på de nästa veckarå ! näe nu ska ja fortsätta kolla på project runaway och sedan ska ja göra baconhamburgare till mig å brorsan de är svingott ni bör pröva, finns att köpa på ica(Y). jusste imorgon äre ute dag med brännboll å shit. jag ska ta med mig antingen alice eller pila vetinte en trore blir alice iaf, skönt för så slipper ja va med på brännbollen:D näe skriver kanske något senare ikväll:)hejhopp

härliiig låt


ja men tjena

blev till skolan ofixad i mjukiskläder hade gympa direkt, blev brännboll då med nå andra klasser. aa sen rast då bytte jag och natts om å fixade oss å sminka å platta håret å grejjer skolfoto idag då! hahah tänkte vara med för en gångs skull :P var inte skinksås idag fAN VA SÄÄÄÄÄMST! :'/  jag älskar de å de va igår när jag var hemma. aja skriver mer senare tjing

slingor

tjenispenis, blev birsta, brorsan fick skor å jacka å mössa, å ja ingenting hahaha, ska vell vinterjacka senare :). mötte även tessa och lillie dör stog å surra med dom en stund. sen så var jag mamma pappa brorsan och fille runt lite här och där käkade och så. sen blev de hemgång mamma gjorde slingor på mig medans ja kollade på 2 1/2 men. så jävla kunglig serie. sen nu har ja tvättat ur håret och duschat, sitter nu i sängen med mjukiskläder ska vell blåsa håret och så snart å kolla hur det blev troligtvis bra. sen ska ja fundera ut va ja ska ha för kläder imorgon. skolfoto haha hatar skolfoton men tänkte vara med  i år, var ju inte med förra. efter allt spnt tjaffs ska ja mysa ner mig i sängen å glo på tv! puss&kram


tjoohoo

hejhej, n'är ja vaknade imorse mådde jag inte speciellt bra så det blev ingen skola idag, men sen när jag vaknade igen runt 12 kändes det mycket bättre, så jag klev upp och kolla på ellen efter de så drog jag in mig själv på att göra rulltårta, hahaha ja ja vet inte varför. fråga mig inte. men iaf nu är den klar å den blev skitbra ! stolt över mig själv måste jag säga! :D hahaha kom och smaka" nä nu måste jag göra mig i ordning sen så skulle det tydligen bli käk med familjen någon stans på birsta ! puss &kram

jhrhn

ja hellooooo, blev birsta då mimmi var så duktig å övningskörde mycket bra!, ja gick runt där käkade å så hittade inga kläder dock :( sen blev det hemgång, var hemma en stund sen har ja varit ute med båsk ikväll å surra å haft de skojj:) sen drog ja hem å duscha å nu sitter ja här å ska gå å borsta håret sen lägga mig till rätta med datorn i högsta hugg:D sov gott!

birsta idag

drog ner på stan på rasten med natts då kolla runt lite nu har ja svenska är typ klar med de jag kan göra så nu sitter jag bara här å väntar på att mimmi ska sluta, blir birsta med henne å hennes mamma å hennes kille idag haha, jag och mimmi ska käka på birsta:) mumma! hoppas de inte blir det vanliga donken utan typ sallad eller nått =). ska kolla om ja hittar nå nya härliga kläder till skolfotot på tisdag också. aja sen får ja se va det blir mot kvällen. tjingeling

kom på hur bra den här låten är!


morrn morrn

sitter på skolan nurå, som ja gjort en timme utan lärare:S som vanligt på den här skoljäveln, haha helt stört.aja blir att gå å käka sen när lektionen är slut, typ god mat på skolan hela veckan :) de är najs! tillåmed skinksås äre<3 mumma!. sen skulle jag och natts gå på stan tydligen ! HÄRLIGT. skriver mer senare hejdårå

natti natti



snygg bild jag vet, haha. jag gillar iaf godis.och satan va mörkhårig jag var, man kanske ska köra på det igen.

saknar iaf fjällsvistelsen med brudarna ! vi hade så himla roligt, hoppas det blir något skojjsigt till vintern igen :)
linda kommer hem snart också fick jag höra. näe nu måste jag verkligen sova.godnatt

sängdags!

kollade på tv nästan hela kvällen istället, blev inge slingor eller något sånt, har bara kollat på tv duschat och städat upp lite på rummet och renbäddat, tror att jag ska damsuga och lite så imorgon om jag orkar :) skönt att bara vara inne å vara seg ibland, har även suttit och kollat runt på olika hemsidor efter kläder och skor det är ju så kuul att kolla runt! men jag blir så lätt kär haha! jusste! har även kollat på datorer (stationär), ska se om pappa vill köpa en ny härlig dator åt mig. JaJa nu är kl 23:53 och för mig är det dags att sova som ska upp kl halv 7,om någon vill hitta på något imorgon efter skolan hör av er! nu ska jag sova sweet dreams


sommarskor

ja nu har jag rensat bort alla sommarskorna från hallen, fyllde en hel påse tror det var ca 8-9 par haha,känns så trist att värmen snart är helt över :/ uscha. var ju inte någon riktig sommar i år enligt mig. tråkigt.
men ja nu äre ju nya höstskor som gäller då ? något förslag någon. har iaf sett ett par skiiiiitsnygga redan som jag vill ha, men dom går på 600 känns mycket men tror dom är värd de. men om någon har förslag så skriv gärna:)

tjabbaaaa

var ju hos mimmi igår kväll då vi dampade mest på med ett radiostyrt flygplan de va fan aslkul faktiskt hahahaha,ja sen surrade vi å hade mys bara :). ja å lillie drog hem å fikade å så sen la vi oss i stugan somnade rätt snabbt faktiskt så skönt.
vaknade runt 20 över 2 idag å fick väcka lillie för hon sover ju typ till 5 på dagarna annars :P hahah
vi klev upp fikade å städade undan efter oss i stugan, lillie drog hem skulle duscha å så å ja sitter här å ska snart plocka ur diskmaskinen, ska duscha å fixa jag med men ja vet inte en om tessa ska komma och göra slingor på mig men kanske :) annars får ja se vad det blir resten av kvällen! hare bra då tjing


skön musik på en lördagkväll


sitter i sängen

hallådär, nu sitter jag i sängen, blev en härlig dusch med halvmrökt rum och musik från datorn jätteskönt :) sen har ja klätt på mig å grejjer, sminkat och så :). ska snart fixa håret och jag väntar fortfarande på lillie som är så jävla seeeg :O jag tror jag dör. fan hon åkte vid 4 klockan är snart 9 och hon är inte här än, jisses! jajaa hon kommer nog snart. då drar vi oss bort mot selanders där mimmi är, hon är hundvakt så jag och lillie tänkte sällskapa henne då :) hörs på  bloggen


seeeg

ja tjena blev partyyyy igår hos yambo träffade madde och johanna sååååå trevligt!:D ja sen kom snuten en sväng å de vart kaos å ja sen sprang alla runt vid bion framoch tillbaka å skulle slå folk å grejjer så ja å lillie drog åt olika håll ett tag men möttes sen igen å gick runt lite satt på en trapp en stund när vi mötte johanna och yambo så vi följde med upp tilll dom å satt å surra å drack lite öl å hade trevligt :) sen så fick vi skjuts hem av torbjörn men det blev max innan de kom ja på, ja sen drog vi till min lillstuga på gården satt å tryckte i oss nuggets på golvet sen skrattade vi typ ihjäl oss sen somnade vi:D
vaknade idag å tryckte i oss chips å kladdkaka sen har vi legat å degat i soffan typ till kl 4 så jävla skönt, nu är lillie hemma å fixar sig och kommer vell tillbaka om ett tag. jag åt nyss kött bea och kroketter så jääävla svingott. ska duscha och grejja på snart sen får vi se vad som händer mot kvällen!

hör av er om de händer nått skojj! puss

ja tjena

Ja hej, idag har ja typ sovit kollat på tv suttit vid datorn å hämtat öl, sen blev det tv och sova igen haha sköönt som attans. åt hemmagjord pizza nyss till middag min egen specialare tomatsås och skinka som vanligt sen krossade tacochips salsa och ost uppepåde pröva de är skiiiitgott!<3
Väntar även på att lillie ska komma. vi ska antingen grilla eller festa i stan ikv som det ser ut som, tror ja? haha. vädret ser ju ut att spricka upp lite nu också det är skönt, men de blåser som fan. Vi ska sova i lillstugan på min gård inatt jättemysigt, så vi ska vell bädda in oss där å grejja när lillie kommit! kommer nog inte skriva mer ikv för ja orkar inte ta datorn dit!Så vi hörs imorgon lovers. pusss

parteeyy ikv med massa öl


parteeyy ikv med massa öl


parteeyy ikv med massa öl


parteeyy ikv med massa öl


godmorgon

jag vaknade nästan nyss otroligt skönt.har hjälpt pappa lite med datorn å så, ska börja klä på mig och grejja på snart hade jag tänkt ! och om nån timme kommer det öl ut hit till mig också kanonfint de ! så det låter som att det möjligtvis blir grillning å ta sig nån öl ikväll med roliga människor å det är aldrig helt fel. lär ju blir en sista grillning nu innan vinter då skulle ja tippa. om någon är sugen på att hänga med äre bara å höra av sig. näe men som sagt nu ska jag gå och klä på mig och dona på, göra någon god frulle också! höres senare


haha biltjuven?



linnea ville ha  nå bilder till nån upg på foto så ja hjälpte till lite, ja är kung på att bryta mig in i bilar iaf har ja märkt :D hahaham å mjukis var ja igår också ser man skööönt!(Y)

hellojsan

efter skolan åkte ja å kolla på soffa å lite annat med mamma och pappa :) sen åt ja fiskbullar de är gott <3
hahaha aa sen så har ja suttit i soffan en stund sen kom lillie och tessa vi har kollat på tv å målat naglarna och grejjat på :) blev lite chirre också hahaha gott som fan de. mamma och pappa är på bio så jag är ensam hemma ett ta till, får se vare blir resten av kvällen nått skojj kanske. ska iaf duscha vet ja. hejrå

volbeat



Älskar volbeats låtar, så jävla klockrena! plus att jag har tråkigt

tråk på skolan, musiken lättar upp




Sköön låt tack för tippset natts :)

godmorgon folket

ja nu sitter jag på skolan kom nyss hit, har svenska vi ska hålla på med antiken. tråkigt som attans men de måste ju göras. å lat natts orkade inte gå ! haha
ja men klev iaf upp imorse å fixade mig, käkade 2 mackor med ost och gurka på gott som fan vare.sen blev det bussen till skolan med tessa.
blir vell att göra klart de här på skolan å sen dra hem eller nått ? vet fan inte. blire idag ? jag jag har ingen aning om vad jag ska göra, om nån vill hitta på något kan ni gärna höra av er ! :) skriver men sen tjabba


coool man kan vara ... HAHA


ingen rubrik

har tråkigt är inte trött så ja ligger å snackar med anton på msn istället hahaa vi pratar om töntar..
duchade nyss la mig i sängen myser på bah. sovmorgon imorgon sköööönt som faaaen!åååh va ska ja skriva?
ja vill banta eller ja typ börja träna igen i timrå hodden? hm eller vafan. aa ja vill träna de är fan skönt. måste tjata på morsan .. ja vill utomlands också:( fan va skööönt! värme ge mig:(

näe nu ska ja fan typ gö nått annat

hello

ja blev barista efter skolan med tessa och ida myspys! sen drog ja å tessa till ön å handla sen for vi hem till mig och gjorde kycklingtacos svingott! drog ut ett tag sen hem till tessa sen ut igen sen så drog ja hem å kolla på film med bror min nu ska ja sova godnatt!

blev sovmorgon idag då! otroligt skönt.

ja igår kväll blev det hem från mimmi sen tv å dator en stund sen somnade jag hur skönt som hellst.
sovmorgon idag då underbart vare. sen stekte ja lite korv med bröd hahaha klädde på mig och dona sen tog ja bussen till skolan, nu sitter ja här har historia sen slutar jag då blire hem å ta en tupplur tror ja :) myspys!
händer i helgen gott folk ? något skojjsigt hoppas ja. vet inte om ja ska dricka eller inte men de märks då. men nu har ja inte tid å skriva mer för läraren kommer snart tillbaka ! så tjingeling

hahaha vi är fet

sitter i mimmis säng nu, vi nördar dator och väntar på pizza från biteline hahaha så fet vi är med fan va gott:D hahaha vi var upp på ica en sväng men hittade ingen mat tyvärr så vi beställde pizza hem till mimmis dörr så lat som vi är! åååh så gott vi ska dela på en el fuego sviiinagooood. sen när vi skulle gå till ica kom de massa kändisar i en ful jävla buss hahahahahahah,. FÖRLÅT!

men aa sen vi kom hem från skolan haer vi bara latat typ å snackat å haft det mys! trevligt trevligt!
blir vell tv mys hela kvällen bara sen ska jag ta mig hem också :P haha men skriver sen då bloggis!

SOLIGT Å HÄRLIGT VÄDER!


mimmi idarå

ja men tjena, historian sög ju riktigt hårt fyfan . å sen blev de rast då träffade lillie på första rasten sen andra blev de till att käka nå firre sen ner på stan med natts vi kikade runt lite prövade nå skor å strosade på trevligt :) nu sitter vi här å började för 35 min sen å ingen lärare har kommit ?:S vad äre för fel ? aja varmt som faaaan idag å tur att ja å mimmi ska käka på stan lär ju tvinga henne ner på subway blev bra sugen på de!

och föresten va har vi för töntar i våran klass? omoget beteende tkr jag! fel att stå för  vad man tycker å inte vara så jävla taskig med folk. ja herregud. aja orkar inte bry mig mer om det.

jag å natts fick linnea till vårat bord idag också trevligt trevligt!
men nu orkar ja inte skriva mer så hörs senare tjohopp!

historia

sitter på historia nu, börjar den kursen idag , får vell se hur det går. aja tänkte bara skriva de! men jag skriver senare hahah. btw så ska jag nog vara med mimmi idag :)