Det gäller att vara proffisionell

jag kan inte ens stava till det ordet haha, men att agera så det kan jag.. 
HAHA, var på jobbet, en vanlig kväll, det är julbord inne i militärlägret den här helgen.
har hjälpt en kille att skicka ett paket och trodde han var klar sen, men nej! då säger han "jag skulle vilja köpa kondomer också" HAHA jag dog, blev helt rödblommig alltså. Och så vet han inte vilka han vill ha osv guuuud va pinsamt det var alltså, han ville få till det på julfesten han haha.
jaja jag lyckades hålla mig samman och sälja mina första kådisar utan skratt! men gud så jag garvade sen.
ja det var lite roligt.
tur man har ett pokerface ibland;)
nu ska jag sova natti

Inte långt kvar nu!

Nä vettni vad, om en vecka vid den här tiden är det nog snart dax att landa i thailand!! fyyfaaaan va jag längtar, tiden går fort alltså.. hoppas den inte går lika fort väl framme. Längtar till solen, jag har inte sett solen på någon vecka nu. det blir lixom inte ens riktigt ljust här längre, blir som skymmningsljus men inte mer, sen blir det mörkt igen. man blir lite deppig av det alltså. svårt att förklara då det inte alls är samma sak som i sundsall, man har ju fortfarande sol och ljus där i några timmar trotts vinter, men jag tror det kommer bli ännu värre här snart. tur jag tar semester från längst upp i norr några veckor! 
 
Börjar 4 imorgon såååå himla sköönt. ska sova ut lite och ta det lungt. jobbar alla dagar tills jag åker men de är bra för då går tiden rätt fort, är redan klar med packning osv jag haha!
 
nä dax att sova. godnatt<3

Nystart!

JA nu har jag bestämt mig, efter att jag varit i thailand och skämmts över hur jag ser ut, kommer jag ens våga gå runt på stranden..
Så den 2 januari ska vara början på mitt nya liv. inte den första om jag skulle vara bakis, haha..
 
nä men seriöst, nu har simhallen öppnat här uppe i denna lilla by, två dagar i veckan! och dom dagarna SKA jag vara där, äta nyttigare och även ta prommisar och försöka mig på träningscykeln. har vell tränat lite och gått under tiden jag bott här, men känner redan nu att mitt nyårslöfte är att kämpa på på riktigt. hoppas verkligen att jag kan hålla detta och få börja känna mig mer nöjd och bekväm, och grejen är den att jag älskar att simma och jag tycker det är kul och träna! men ekonomin tillåter inte direkt nånting nu då jag sparar till resan.
jaja nu hoppas vi på detta. säger godnatt nu och längtar tills imorgon kl 16,00 då börjar min lediga helg efter konstant jobb i två veckor! jiiiihoooo

Brrrr kallt.

Brrrr kan ma. Ju minst sagt säga. Imorse när jag sov som en prinsessa hade det varit -20 huuua så kallt!! Nu är det typ -10 och jag fryser ihjäl så fort jag känner att någon öppnar dörren på jobbet. Eller ja det är sviiiinkallt här inne idag så har frusit hela kvällen... Men men det är stendött här idag iaf. Så jag sitter vid kassan och dricker pucko och kollar Facebook :) bara lite mer än 2 timmar kvar till kväll. Härligt ! Då blir det en dusch, surra med mamma och pappa en sväng och sedan ph! Exakt två veckor kvar till Thai <3 hade !!

Glömde bilden till inlägget !

Hade ju planerat in i minsta detalj att jag skulle slänga in en bild också, den får ett eget inlägg. 


Kände att jag ville skriva lite...

Hej, grrrr är lite små irriterad idag! Gillar INTE när folk bara verkar sitta och göra ingenting när dom jobbar och den som jobbar dagen efter får ta smällen! Alltså jag har aldrig brytt mig direkt vad andra gör när dom jobbar, men när man själv står och sliter med att det alltid ska vara rent och fräscht och snyggt i hyllorna och den som jobbar andra kvällar bara skriver OK på dom punkterna! Man kan väl hålla efter lite???  Jag tycker inte jag ska behöva göra vissa saker exakt varje kväll för att andra inte gör det. Hade det här varit mitt gamla jobb hade folk fått spunk! Jaja tur jag gillar att ha saker att göra på arbetet iaf! Nää nu ska jag väl återgå till en lugn kväll på jobbet, har fixat de grejerna som inte var gjort :) pöss

Att alltid hålla ihop...

Hej, nu när jag stog och diskade flög det bara massa tankar runt i skallen om senaste åren, vad jag och min familj har genomgått, det är bara helt sjukt att vi allihopa är där vi är idag och fortfarande är så sammansvettsade. Jag måste säga att jag är stolt över oss allihopa som har klarat ett par tuffa år.Vill inte gå in på detaljer vad vi genomgått då jag inte vet vilka som läser här och vilka som kan läsa eller kommer läsa i framtiden.Men en sak vet jag och det är att vi nog har varit med om mer än de flesta kanske kommer vara under en livstid. Jag kan dock inte påstå att det varit svårt och jobbigt, och att vi många gånger bråkat och blivit ovänner, men det har aldrig varat länge då vi verkligen behöver varanndra. Alltså jag skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan min mamma,pappa och bror. Tur att vi är dom vi är och att vi har sånt himla bra förhållande allihopa. Om ni läser det här vill jag bara att ni ska veta att jag älskar er och kommer alltid att göra. 
Jag har aldrig kunnat haft ett bättre liv än det vi haft trotts det som varit.
Och nu kan vi verkligen börja blicka frammåt, känns som att det börjar ta slut på bakslag och att vi snart funnit tillbaka till ruta 1 trotts att vi befinner oss på olika platser så går vi igenom allt tillsammans. 
 
Med detta vill jag bara säga att jag hade aldrig kunnat tänka mig att vi om några veckor skulle åka till thailand tillsammans och bara ha semester, gud så jag längtar och saknar er mamma pappa och fredde. men vi ses snart och jag längtar så det gör ont för jag saknar er och hundarna sååå himla mycket. 
 
 

Kom på en grej

Hittade min Norge telefon efter sisådär en månad, både jag och mamma har vänt upp och ner på allt, hon i sundsvall och jag här, har krälat runt i bilen och letat överallt, JA men vart ligger den?? i facket mellan sätena. hahah ibland är man för smart för sig själv.. 
blev så glad då det finns fleeeera år av bilder där. ska bli kul att lägga in dom på datorn.
även lite spännande att jag hade massa missade samtal osv från okända människor i helt andra änden av Norge. nä nu måste jag sova godnatt!

Nedräkningen har börjat..

Hallådär, Ja nu har nedräkningen till thailand verkligen börjat.. mindre än 3 veckor kvar. guuuud så jag längtar. Här bara snöar och snöar det... men snart så sitter man på stranden med en iskall cola och steks av solen. aaaah,tur tiden går fort när man jobbar mycket. För övrigt så är det ju helg. grannen har fest och jag jobbhelg. JIPPIE!.
 
 
Har spenderat kvällen hos ailin och tommy, blev bjuden på kyckling gryta och ris, det var suupergott! 
sen kollade vi på tv och spelade plump och chicago, riktigt mysigt:).
 
nä nu ska jag väl ta och sova,som sagt jobb imorgon,tur jag börjar sent. 
vi hörs. puss