Här har vi lillfisen min som jag delar säng med


mys i sängen

det blev hem och käka kött potatis och sås efter skolan riktigt gott! sen efter de så somnade jag i nån timme. hur skönt som hellst. sen blev de ut till lillie och tessa har suttit med dom i nåra timmar å snackat, var skitnojig över alla björnjävlar. haha. sen när lillie åkt hem så mötte ja  och tessa nicke å båsk vi surrade med dom ett tag å så sen kom jocke då skjutsade han å tessa hem mig då:) tack för de. kom hem då blev det en varm och otroligt härlig dusch, hade så fruktansvärt ont i huvet så jag drog ner belysningen å öste på med full värme å duschade så nu är huvudvärken nästan helt över.så jusst nu ligger jag i min renbäddade säng helt nyduschad och bloggar lite har även min lilla hundkompis pila här som nästan snarkar haha. näe nu blire tv en stund sen ska jag försöka sova. blir historia imorgon på morgonen sen nått annat skit. sov gott då:)

ni som läser vilka är ni? kommentera?

skulle vilja ligga i sängen nu gu så skönt


medeltidsskit

blev nuggets på skolan dom va inge vidare god.. sen blev de stan med natts köpte jeans leggins och en tröjja. sen blev de skolan och jobba i grupper men nå skit om medeltiden. sämst. fattar ingenting vill dra hem hoppas vi slutar snart.. har rast nu ska vell fortsätta jobba efter rasten sen så blire hem troja å sova en stund kanske eller nått vettefan. kanske är med lillie ikv? vem vet
imorgon har ja iaf bestämt att jag ska vara med mimmi:) vi tänkte dra till henne å chilla den dra ner på stan å äta får se vad mer de kan tänkas bli.aja orkar inte skriva mer. vill inte ha svininfluensan!!!!!!

trött..

sitter på skolan nu. är svintrött, blää. men tror inte det blir en så jättelång dag.hoppas inte det iaf.sen får ja vellse vare blir tar en sak i taget. skriver mer sen tjao

gammbild på mig å min fispåse


..

godnatt

igår kväll blev det röjj med lillie pinglan! vi drog först ut till alnö med nå folk men de sög ju så vi drog  vidare till birsta på bilträffen där åkte vi runt med olika bilar å var med olika människor! haha hade iaf askul. speciellt på maxtoaletten eller vad säger du lillie?:D hahaha svinkul. blev till max i stan senare å käka sen ut på alnö å snacka vett. sen blev de hem till lillie vi somnade som små räkor i hennes säng till kl 5 då vaknade ja å sa att vi skulle gå å lägga oss på riktigt så de gjorde vi haha skönt å låna maj´s å tottes sängar ! ;)

men iaf klev upp idag mellan 2-3 tiden var jävligt trött idag, vi klev iaf upp å käka nuggets  å glodde på tv sen fixade vi till oss lite åkte på ica å köpte choklad sen hem till mig å lämna grejer sen drog ja bort till min kusin å grattade han. så grattis robin, blev lite fika där också! sen drog ja upp till skolan där lillie väntade vi fes på ett tag. sen skjutsade hon hem mig å ja duschade å har glott på tv tills nu kl 23:57 nu måste jag sova skola imorgon natti natti!


bajskorv

ja hallå, igår blev det ut till södra med lillie å vara med grabbarna i nickes garage. vi gjorde inte speciellt mkt.men de va kul endå!sen blev det hemfärd i regnet och ja somnade typ direkt var svintrött.

idag vaknade vi typ halv 3 svintrötta haha asskönt att sova må ja säga. sen har vi typ latat oss duschat och vare hem till mig en sväng . sen har vi inte gjort så mkt mer. försöker hitta nå party, någon som vet nå fest?:D isf ring ikv. aja uppdaterar så mkt ja kan nu under helgen. hare brarå tjingeling

ja hallå folket:)

hello, blev sidsjön idarå jävlarns tråkigt men a tur att jag har natts iaf :) efter de blev de stan och donken med sandra och mimmi sen drog jag och mimmi hem till henne och fixa lite å så hennes mamma kom förbi en sväng å sen kom jonte så han skjutsade mig hem och dom skulle hem dom också :) sen så blev det en dusch å packa å grejjer , ska sova hos lillie i helgen :) myspys! tror vi skulle äta potatisgratäng och fläskfilé sen gottans! sen blire ica maxi för oss å handla lite sen får vi se vad det blir! kanske bloggar lite i helgen om jag inte lånar en dator hos lillie i helgen ! men hör av er något gott folk! ha en trevlig helg :)

VART ÄR FESTEN I HELGEN?


ja vart är festen i helgen ? jag natts och lillie vill festa men vet inte vart :) hör av er om ni vet av nå festligheter!

kan aldrig bestämma mig ! åh



jag har så jävla svårt att bestämma mig över min hårfärg, ska jag bli blond igen ha slingor som nu eller bli riktigt mörkhårig? ååååh ja vet inte. funderar fan på mörkt igen så ja slipper hålla på att färga utväxten och få bättre kvalle på håret men ja vet inte..

nu är jag med fisen!

hej hej gott folk har städat duschat å lite så nu :) skönt de! och även lillie har kommit najs de vi ska vell ut sen eller nått sånt roligt tror jag :) hehehehehehehehehe men nu ska jag iaf fixa mitt hår å lite sånt sen får vi vell se vare blir ring vetja tjarå!

godmorgon godmorgon!

ja hello! resten av går kv'ällen blev det upp till nicke en sväng å vi surrade å åkte lite bil å grejjer roligt! sen drog ja ut med hellman vi åkte mest bara runt och snackade en massa väldigt trevligt!.

och ja idag har ja knappt hunnit vakna men iaf så sitter ja i vardagsrummet nu i soffa och dricker ramlösa och käkar nån bit choklad ;) vet inte vad jag vill ha för frukost en haha. idag får jag se vare blir ser ut att bli rätt lungt faktiskt :) det är ju tråååkväder ute. fyfan. men om nånvill hitta på något idag så hör av er ? :) jaja men nu orkar ja inte skriva mer ! eller jo det var ju en sak till!
                                       GRATTIS HENKE PÅ 20ÅRS DAGEN HOPPAS VI HITTAR PÅ NÅGOT SNART ! :D<3


                    

hejhej!

hello bloggen, ja nu är ja med lillie hon åkte moppe hit i spöregnet haha stackarn! vi håller på att donar lite sen blire nog ut ett tag som de ser ut trevligt även fast de är pissväder. ja fick iaf reda på att jag är ledig imorgon hur skönt som hellst ska sova till minst 3 tror jag haha! näe men nu ska jag umgås med fisen kanske kommer något mer inlägg ikv :) hejrå!

hello!

hej bloggen! tänkte börja blogga nu igen när jag fått skoldatorn :) heheh sitter iaf på skolan nu. det har vell gått bra nu dom första dagarna, eller ja hyffsat iaf. vissa i min klass kan ju va lite irriterande men aa. hade iaf skitkul i sthlm i helgen med lillie vi var på grönan och shoppade en massa :). så vi sov hos min älskade mormor! älskar verkligen henne. tror lillie gillar henne också:D heheh. men aa igår så var ja iaf med lillie däckade på hennes soffa haha sen åkte vi iväg och gjorde lite "ärenden " eller ja lite bus kan man vell säga:D heheh. iaf lillie blev ju skiiiitsnygg ;);).
imorgon är ja troligtvis ledig hoppas på de men inte säkert en,och på fredag blir de inspark av 1orna typ hahah. ska göra nå lekar å nå skit. så hela klassen ska ha en station åt dom, blir på sidsjön. tur att ja har natts att umgås med då:D å ja jag å natts har äte subway 2 dar i rad nu jävlarns gott de ;) men nu har ja inte tid mer hare bra alla och börja läs min blogg igen! tjing