Godmorgon

ja fast egentligen är det väl goddag.. men de skiter jag i!
så då undrar ni säkert, livet i norge?
jo det går fint. speciellt nu när jag har min peppning att snart är det thailand med min underbara älskade familj! precis vad jag behöver. att få umgås och ta igen lite tid.
ja men för övrigt, det går fint på jobbet även med posten går det bra just nu. men alltid brukar det vara nått. har tränat lite och varit ute och gått senaste veckan, så det är skönt. nä nu ska jag njuta av min lediga dag med att bara ta det lungt..

saknar och älskar er min familj <3

Fredag kväll

Som rubriken lyder så är det fredag kväll och jag har faktiskt legat i soffan hela kvällen och tänker fortsätta med det, har klivit upp kl 05:00 i några dagar och jobbat några öppningar då hon som jobbar då egentligen är bortrest. Har gått bra men har varit lite nervös. Det har gått bättre än väntat , på morgonen gör vi massa baguetter bullar, fixar ned posten och paket och idag kom även varor. Börjar inte förns 9 imorgon ska bli så himla skönt! Däckade iaf på soffan idag efter jobbet vilket jag tycker jag var värd ! Igår följde jag med ailin till stallet och gosa på lite hästar, var så mysigt, blev även inbjuden att få följa med och köra någon gång. Kan ju inte det men jag skulle få en lektion haha. Nä nu ska jag fortsätta kolla på sex and the city innan läggdags ! Ha det!

Snow has fallen


Hallå, bloggen har fått haft ett litet uppehåll då jag varit hemma i Sverige. Åkte hem som en överraskning, och ja gissa om dom blev glad ?!? Visste redan av deras reaktion att mina 240 mil i bilresa var värt det trotts regn i 70 mil påvägen ner och punktering påvägen upp, Punkan var riktigt otäck då mitt däck bara small i 100 km/h. Var livrädd men allt löste sig. Spenderade tid med familjen Maria min faster farmor kusiner osv.passade på att shoppa lite och klippa mig och äta massa god mat. Kom hem söndag kväll och har jobbat nu sen dess, idag när jag vaknade var det snökaos, det bara vräkte ner, kom ca 10-15 cm snö. Så vi får väl se om den ligger kvar. Och ja juste har blivit bjuden på en Thailands resa i december, huuuur underbart ? Ska bara skrapa ihop till fickpengar själv nu :) de va nog allt för nu. Puss

northern lights

Hallå, har varit riktigt ruggigt ute idag, 7 grader typ... hua, så förstog att det skulle bli norrsken nu ikväll vilket det såklart är! fruktansvärt stjärnklart också. 
 
har jobbat idag, gick bra. varit å handla å panta och tankat också. kom hem å efter en stund så ringer maria surrar me henne en stund när ja får sms på min norska telefon. då är de en gubbe, en kund på macken som skrivit. uuuäääk, lite obehagligt att han sett namnet på min namnbricka å kollat upp mitt nr. men jag skrev att ja ej var intresserad, vilket han tyckte var synd men respekterade det, så vi får hoppas på det. annars äre lite otäckt. 
nog om det, har precis käkat, gjorde klyftpärer med en sås med nötkött bacon och creme fraiche. suupergott.
nu ska jag fortsätta kolla på tv. ha en mysig kväll där ute i stugorna. 
puss

Tankar!

Hej, igår innan jag skulle sova gick jag tillbaka till mina allra första inlägg på bloggen och känner bara shit !! 
Gud va allt är annorlunda sedan dess. Hur man skriver vad man skulle göra vilka man umgicks med och vart man ville komma. Skulle gärna gå tillbaka vilken dag som hellst. Ändra en del saker men även att få känna friheten, då ville man komma dit man är nu, fast jobb lägenhet prova jobba i ett annat land. Ja det är många tankar. Men måste säga att jag haft ett jävla roligt liv :) och att jag är lite stolt som vågade åka iväg så här själv och jobba! Det var nog det. Trevlig söndag på er .

Rain is falling

Hallå , sitter på jobbet med en Cola och en japp och myser! Det regnar ute och börjar skymma lite. Jobbar till 22.30 idag och då hoppas jag gårdagens idolavsnitt har kommit ut. 

Igår drog jag hem till ailin och Tommy, vi spelade plump och chicago! Jag vann iaf plumpen!!! 
Nä gott folk nu ska jag återgå till arbetet . Puss 
Hard work work!


 Tjenixen! Sitter just nu på jobbet. Jobbar 14-22.30 idag. Har packa upp massa dricka å greja på. Åååh ja snart är de löning första lönen i Norge ! Spännande. Haha jag tycker ni borde kolla keeping up with the kardashians dom är ju fasiken sjuk i huvet, man garvar rätt mycket! Ja livet snurrar ju på iaf, jobb jobb jobb. Men vi hörs då hörrni! Xoxo 💋

hello from Norway!

Hej! tänkte att man kanske skulle börja blogga igen? vad tycker ni ? är det dax? 
 
Bor ju i norge nuförtiden. Har börjat jobba på en shellmack, rätt chill. 
kul att pröva något nytt. låt vingarna flyga! 
 
ja kan ju berätta va ja gjort för fab grejer idag.
sovit-handlat-tvättat-diskat och laga mat. 
blev iaf sjukt god mat. lax å sallad. 
ja men hurrnini. säg nu mig ska jag börja blogga?